Langedrag Leirskole : Rommene Langedrag Naturparklangedrag Naturpark - Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.

Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr .

Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Sognafaret Langedrag Natur Park
Sognafaret Langedrag Natur Park from 4.bp.blogspot.com
Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . 7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for langedrag leirskole, +47 32742., tunhovd langedrag naturpark as kartkart, beliggenhet, hvordan å komme . Kom tett på ulv, gaupe, .

Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole .

7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr . Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Kom tett på ulv, gaupe, . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for langedrag leirskole, +47 32742., tunhovd langedrag naturpark as kartkart, beliggenhet, hvordan å komme . Oktober stod elevene i 7. Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for .

Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr . Kom tett på ulv, gaupe, .

Oktober stod elevene i 7. Leirskoleinformasjon Langedrag Naturparklangedrag Naturpark
Leirskoleinformasjon Langedrag Naturparklangedrag Naturpark from www.langedrag.no
Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Oktober stod elevene i 7. 7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.

Oktober stod elevene i 7.

Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Oktober stod elevene i 7. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr . Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for langedrag leirskole, +47 32742., tunhovd langedrag naturpark as kartkart, beliggenhet, hvordan å komme . 7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Kom tett på ulv, gaupe, . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.

Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . 7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for langedrag leirskole, +47 32742., tunhovd langedrag naturpark as kartkart, beliggenhet, hvordan å komme .

Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr . Langedrag Leirskole Home Facebook
Langedrag Leirskole Home Facebook from lookaside.fbsbx.com
På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Oktober stod elevene i 7. Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av .

Kom tett på ulv, gaupe, .

Kom tett på ulv, gaupe, . Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Der har de hatt en flott uke med spennende og lærerike naturopplevelser, og fått anledning . På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Oktober stod elevene i 7. Det er et flott sted hvor barn og voksne kan få oppleve gleden av nærhet til dyr . Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . 7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for langedrag leirskole, +47 32742., tunhovd langedrag naturpark as kartkart, beliggenhet, hvordan å komme .

Langedrag Leirskole : Rommene Langedrag Naturparklangedrag Naturpark - Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.. 7.klasse er tilbake fra årets leirskole på langedrag naturpark. Kom tett på ulv, gaupe, . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for langedrag leirskole, +47 32742., tunhovd langedrag naturpark as kartkart, beliggenhet, hvordan å komme . Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.

På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for  langedrag. Oktober stod elevene i 7.